суботу, 8 жовтня 2016 р.

SVDZ - Система відправки домашніх та практичних робіт!

Цей пост для вчителів:

  • які постійно використовують у своїй роботі ПК
  • які задають домашні завдання і учень повинен представити їх у вигляді файлу;
  • яким набридли флешки і постійні черги учнів; 
  • які не встигли перевірити практичні роботи учнів бо забули їх забрати з шкільного ПК;

Якщо Ви такий учитель то до Вашої уваги моя власна розробка "Система відправки домашніх та практичних робіт" або скорочено SVDZ.



Що таке SVDZ?

SVDZ - це така собі CMS (система керування контентом)  або простіше кажучи сайт на якому учні можуть відправляти свої роботи вчителеві під час уроку чи вдома якщо така необхідність є. Тут Ви зможете переглянути демо-версію SVDZ.

Як працювати з SVDZ?

SVDZ для вчителя

При авторизації на сайті вчитель повинен ввести свій логін і пароль, а також "секретне" слово яке заздалегіть визначається в системі. Для цього у відповідному полі потрібно видалити той напис, що є і ввести потрібні дані.

Після авторизації вчитель має можливість:
  • змінити пароль і логін для учнів;
  • керувати роботами учнів (переглядати, оцінювати, видаляти, зберігати роботи собі на ПК);
  • змінювати власні налаштування (логін, пароль, ПІБ);
  • додавати інших вчителів до системи;
  • і ще багато чого (але у майбутьньому :-) );

Якщо роботи виконані в середовищі MS Office то їх можна переглянути через онлайн переглядач не завантажуючи собі на ПК.

Система підтримує роботу декількох вчителів. Кожен вчитель працює з власними роботами. Адміністратор матиме (але у майбутьньому :-) ) трішки більше можливостей.

SVDZ для учня

Зайшовши на сайт де встановлена SVDZ, учень вводить логін і пароль який дізнається у вчителя. Потрапивши в систему він вводить своє прізвище, ім’я, клас та опис роботи (Примітка). 


Після цього у нього з’являється поле у яке він може або перетягти файл або обрати потрібний файл клацнувши кнопку Огляд.

Після цього файл із завданням буде відправлено на сервер і вчитель матиме можливість переглянути його і поставити оцінку.

Якщо учень зайшов у систему, а вчитель змінив пароль доступу то файл відправлено не буде. Цим можна користуватись, щоб заблокувати можливість відправлення даних.

Що потрібно для роботи системи?

Для цього потрібно мати власний сайт на хостингу з PHP та Mysql. 

Як створити власний сайт для системи?

Якщо Вас зацікавила дана система зв’яжіться зі мною за адресою yurchikte@gmail.com або Skype: teacher_typ і я відповім на усі Ваші запитання.

 Чи існує демо-версія?

Тут Ви зможете переглянути демо-версію SVDZ.
Під час авторизації в ролі вчителя введіть у всі поля слово demoadmin, а для входу в ролі учня вкажіть у перших двох полях слово demodemo. Третє поле учневі чіпати не потрібно :-)
У демо-версії Вчитель може виставити оцінку учневі і подивитись загальний принцип роботи. Учень може "спробувати" відправити файл.






Немає коментарів:

Дописати коментар